Mogelijkheden

BOSCHLUST

Asverstrooiing op een eigen plaats in een bos bij Oisterwijk

 

Het bos van Boschlust kent een grote variëteit aan natuurlijke elementen. Deze variëteit biedt de mogelijkheid om een voor u karakteristieke plaats te zoeken en/of te reserveren voor de verstrooiing van as. Een eigen plaats van minstens 8 m2 die bezocht kan worden.

 

Om tot een keuze te komen bezoeken we met u enkele van de locaties in Boschlust die op dat moment beschikbaar zijn. Dat kan zijn bijeen bepaalde bomengroep, een veldje met lelietjes-van-dalen, de bospoel, het kastanjelaantje, een karakteristiek element enz. Als u een geschikte locatie vindt worden de specifieke afspraken schriftelijke vastgelegd.

Mocht u geruime tijd vóór of ná een verstrooiing een locatie willen reserveren dan kan dat natuurlijk. U bent van harte welkom om uw wensen kenbaar te maken tijdens een bezoek aan Boschlust. Ook kunt u natuurlijk vrijblijvend contact opnemen, per mail boschlust@as-verstrooien-oisterwijk.nl, telefonisch 06-22422404, of via het contactformulier.

Er zijn diverse mogelijkheden om een natuurlijke herinneringsvorm, die volledig in harmonie is met het karakter van Boschlust achter te laten bij de verstrooiingsplaats . Dit kan voor u verzorgd worden of ter plaatse spontaan ontstaan. Het is een fijne manier om kinderen te betrekken bij een bijzonder moment, of om een gevoel van saamhorigheid te benadrukken.

 

Ook kunnen in overleg en in overeenstemming met het karakter van Boschlust bomen of struiken worden geplant.

 

 

 

 

 

 

 

www.dozenfabriekje.nl (herinneringsdozen)

 

www.harrietvandervleuten.nl (uitvaartbegeleiding en inspiratie)

 

www.tolad.eu (urn voor as-verstrooing)

 

www.momentenvanafscheid (afscheidsfotografie)

www.duurzaamheidsvallei.nl (beheeradvies voor Boschlust)

 

www.hetgroenewoud.com (wandelroute rond Boschlust)

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved